فشار عملکرد

 

 

۸۵/۰

 

 

 

 

رفتار شهروندی سازمانی

 

 

نوع دوستی و رفتار یاریدهنده

 

 

۷/۰

 

 

۷۳/۰

 

 

 

 

رفتار مؤدبانهکاری

 

 

۷۱/۰

 

 

 

 

وظیفه شناسی و وجدان کاری

 

 

۷۲/۰

 

 

 

 

جوانمردی و مروت

 

 

۷۵/۰

 

 

 

 

اخلاق اجتماعی

 

 

۷۶/۰

 

 

 

 

 

منبع: نتایج تحلیل آماری پژوهشگر
۳-۵) روش گردآوری داده
در نوشتار حاضر در ارتباط با نحوه جمعآوری اطلاعات مربوط به ادبیات و پیشینهی تحقیق به طور عمده از روشهای کتابخانهای با استفاده از کتب، مقالات و پایاننامههای مربوطه استفاده گردید و در خصوص جمعآوری اطلاعات جهت سنجش فرضیههای تحقیق از روش میدانی با استفاده از ابزار پرسشنامه بهره گرفته شد.
به جهت توزیع ابزار، در ابتدا محقق با تهیه مجوزهای لازم از مراکز ذیربط اعم از بخش حراست، حفاظت فیزیکی و امور اداری دانشگاه شیراز اقدام مناسب جهت توزیع میدانی را فراهم نمود؛ سپس پرسشنامه طراحی شده را در اختیار کارکنان اداری دانشگاه مزبور قرار داد و از آنان خواسته شد تا پاسخهای مناسب را به پرسشها داده و سپس به محقق باز گردانند.
۳-۶) ابزار و روش تجزیه و تحلیل دادهها
دادههای جمعآوری شده توسط پرسشنامه پس از کدگذاریهای لازم، بوسیله نرمافزارهای SPSS و LISREL مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.جهت تجزیه و تحلیل دادهها از برخی روشهای آماری شامل: آمار توصیفی نظیر توزیع فراوانی، درصد فراوانی، میانگین، واریانس و انحرافمعیار و آمارهای استنباطی برای سنجش فرضیههای پژوهش استفاده شد؛ که شامل روشهای تحلیل واریانس (اثبات معناداری رابطهها)، تحلیل مسیر و معادلات ساختاری (مشاهده جهت و میزان رابطه ابعاد موردنظر)، آزمون تی تک نمونهای[۱۴۶] (بررسی وضعیت متغیرهای اخلاقکار و هوش سازمانی)، آزمون تی مستقل[۱۴۷] (بررسی عامل جمعیتشناختی جنسیت) و آنالیز واریانس یکطرفه[۱۴۸] (بررسی عوامل جمعیتشناختی گروه سنی و تحصیلات) میباشد.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل دادهها
مقدمه
در این فصل محقق ضمن گردآوری، استخراج، دستهبندی و نظم و ترتیب دادنِ دادههای مورد نیاز، تلاش میکند به فرضیههای تحقیق با توجه به تجزیه و تحلیل تمامی دادههای حاصل از نظرات و دیدگاههای کارکنان دانشگاه شیراز پاسخ دهد. بدین صورت که با ارائه نتایج کمی و عددی حاصل از محاسبات آماری و همچنین ارائه جدولهای توزیع فراوانی و نسبتهای توزیع و همچنین شکلهای آماری به تشریح کامل آنچه که تحقیق حاضر به دنبال آن بوده، اشاره دارد.
بنابراین، این فصل به تجزیه و تحلیل دادههای حاصل از تحقیق در چهار بخش میپردازد. در بخش اول، ویژگیهای جمعیتشناختی جامعه توضیح داده میشود؛ در بخش دوم، تحلیل توصیفی دادههای جمعآوری شده از طریق پرسشنامه آورده شده؛ در بخش سوم با استفاده از آزمونهای آماری، فرضیههای تحقیق مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت در بخش چهارم به یافتههای جانبی اشاراتی میشود.
۴-۱) ویژگیهای جمعیتشناختی افراد جامعه
برای شناخت خصوصیات افراد نمونه آماری عوامل جمعیتشناختی جنسیت، سن و تحصیلات بر طبق جداول مندرج در زیر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت