۸۲/۰

 

 

 

 

عوامل انسانی

 

 

۸۵/۰

 

 

 

 

عوامل فرهنگی

 

 

۷۹/۰

 

 

 

 

عوامل زیربنایی

 

 

۹۱/۰

 

 

 

 

عوامل مدیریتی

 

 

۷۵/۰

 

 

 

 

با توجه به نتایج حاصل از محاسبه پایایی آزمون مقادیر پایایی به دست آمده برای تمامی سوالات پرسشنامه بالاتر از ۷/۰ بوده و بیانگر پایایی مناسب ابزار هستند.

 

برای دانلود فایل متن کامل پایان نامه به سایت 40y.ir مراجعه نمایید.

 

روش گردآوری داده ها

 

 

به منظور جمع آوری داده ها با مراجعه حضوری به ادارات و نهادهای مرتبط با گردشگری پرسشنامه متناسب با حجم نمونه در هر اداره میان کارکنان توزیع گردید.

 

 

روش تجزیه و تحلیل داده ها

 

 

در این پژوهش جهت توصیف داده های جمع آوری شده از انواع شاخص های آماری توصیفی از جمله جدول فراوانی، درصد فراوانی و انواع نمودارها، از جمله نمودارهای ستونی و دایره ای استفاده می شود. همچنین جهت تعیین همبستگی بین متغیرهای تحقیق از خی دو،آزمون t و آزمون فریدمن ،میانگین،واریانس استفاده شده است. و همه محاسبات و تجزیه و تحلیل های آماری از طریق نرم افزارSPSS انجام شد.سطح معنی داری آزمون هم بزگتر از۳ می باشد.

 

 

۳-۱۰ – خلاصه:

 

 

پس از طرح سوال تحقیق، مطالعه و جمع آوری اطلاعات لازم مربوط به آن بایستی روش تحقیق تعیین گردد. انتخاب روش انجام پژوهش وابسته به موضوع و اهداف تحقیق می باشد. هر تحقیق روش خاصی را می طلبد. بنابراین روش تحقیق و انتخاب صحیح آن برای انجام کار پژوهش اهمیت فراوانی دارد. در فصل سوم روش تحقیق، جامعه آماری، نمونه آماری، ابزار جمع آوری اطلاعات، نحوه نمره گذاری سولات، روایی، اعتبار و روش تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده مورد بررسی قرار گرفت.
فصل چهارم:
تجزیه و تحلیل داده ها

 

 

۴-۱- مقدمه

 

 

استفاده از آمار به ایجاد نظم در پدیده های تحت بررسی در تحقیق کمک قابل توجهی می نماید. در این فصل اطلاعات حاصله با استفاده از آمار توصیفی از روی نمونه ها تنظیم، سپس با استفاده از آمار استنباطی و با توجه به سؤالات اصلی تحقیق، تحلیل شده است. این پژوهش به برسی وضعیت عوامل موثر بر توسعه گردشگری و جذب توریسم در شهر یاسوج پرداخته است.

 

 

۴-۲- تشریح یافته های توصیفی مورد مطالعه

 

 

با استفاده از آمار توصیفی ابتدا داده های جمعیت شناختی پرسشنامه و سپس داده های مربوط به سؤالات پرسشنامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.
داده های جمعیت شناختی پرسشنامه در جدول (۴-۱) تا (۴-۴) یافته های جمعیت شناختی تحقیق شامل جنس، سن، میزان تحصیلات و سابقه خدمت به همراه نمودارهای آماری نشان داده شده است.

 

 

۴-۳- توزیع فراوانی جنسیت

 

 

با توجه و تحلیل داده ها، ۲۲۰ نفر (۳۳/۷۳درصد) از پاسخگویان را مردان ۸۰ نفر ( ۶۶/۲۶ درصد) باقیمانده را زنان تشکیل می دهند.
جدول و نمودار زیر درصدفراوانی دو گروه جنسیت را نشان می دهد.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت