۳-۸ قلمرو مکانی تحقیق

 

 

قلمرو مکانی پژوهش فوق، خانواده ها ومشتریان اسباب بازی فروشی های شهر تهران می باشد که به صورت تصادفی انتخاب شده اند.

 

 

۳-۹ قلمرو زمانی تحقیق

 

 

محدوده زمانی این تحقیق سال های ۱۳۹۲ تا۱۳۹۳ می باشد.

 

 

۳-۱۰ روش تجزیه و تحلیل داده ها

 

 

در پژوهش حاضر، برای تجزیه و تحلیل داده های گردآوری شده و تأئید فرضیه ها از روشهای آماری توصیفی و استنباطی استفاده شده است. بر اساس استانداردهای موجود، برای تبیین اطلاعات جمعیت شناختی حاصل از پرسشنامه ها از آمار توصیفی و برای بررسی فرضیات پژوهش از آمار استنباطی استفاده جهت انجام کلیه محاسبات آماری گردیده است. در این پژوهش، از نرم افزار SPSS استفاده شده است. روشهای تجزیه و تحلیل داده ها در بخش آمار استنباطی نیز با استفاده از روش تی تک نمونه ای و آزمون کالموگروف – اسمیرنوف بررسی شده است .
فصل چهارم :
تجزیه و تحلیل داده ها

 

برای دانلود متن کامل این فایل به سایت torsa.ir مراجعه نمایید.

 

۴-۱ مقدمه

 

 

تجزیه و تحلیل داده ها فرایندی چند مرحله ای است که طی آن داده هایی که از طریق بکارگیری ابزارهای جمع آوری در نمونه آماری فراهم آمده اند، خلاصه، کدبندی و دسته بندی و در نهایت پردازش می شوند تا زمینه برقراری انواع تحلیلها و ارتباط ها بین این داده ها به منظور آزمون فرضیه ها فراهم آید.در واقع تحلیل اطلاعات شامل سه عملیات اصلی میباشد: ابتدا شرح و آماده سازی داده های لازم برای آزمون فرضیه ها؛ سپس تحلیل روابط میان متغیرها؛ و در نهایت مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایجی که فرضیه ها انتظار داشتند. در این فرآیند داده ها هم از لحاظ مفهومی و هم از لحاظ تجربی پالایش میشوند و تکنیکهای گوناگون آماری نقش بسزایی دراستنتاج ها و تعمیم ها به عهده دارند.
تجزیه و تحلیل داده ها برای بررسی صحت و سقم فرضیات برای هر نوع تحقیق از اهمیت خاصی برخوردار است. امروزه در بیشتر تحقیقاتی که متکی بر اطلاعات جمع آوری شده از موضوع مورد تحقیق است، تجزیه و تحلیل اطلاعات از اصلی ترین و مهم ترین بخش های تحقیق محسوب میشود. داده های خام با استفاده از نرم افزار آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرند.
در این فصل برای تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده آمار تحلیلی به دو صورت آمار توصیفی و استنباطی مطرح شده است. در ابتدا با استفاده از آمار توصیفی، شناختی از وضعیت و ویژگیهای جمعیت شناختی پاسخ دهندگان حاصل میشود و در ادامه به کمک آزمون کالموگروف اسمیرنوف و آزمون تی تک نمونه ای به بررسی صحت فرضیه های تحقیق پرداخته خواهد شد

 

 

۴-۲ آمار توصیفی

 

 

۴-۲-۱-جنسیت

 

 

در این بخش آمار توصیفی مربوط به جنسیت پاسخ دهندگان به تحقیق ارائه می شود . همان طور که در نمودار ۴-۱ مشاهده می شود که ۵۱٫۸ درصد از پاسخ دهندگان مرد و ۴۸٫۲ درصد از پاسخ دهندگان زن بوده اند. این ویژگی در در نمودار ستونی به شرح ذیل توصیف می شود:
جدول ۴-۱ : بررسی وضعیت پاسخ دهندگان از نقطه نظر جنسیت

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت