اولویت بندی کارآمد موارد تست نرم افزار به کمک شبکه های بیزی- قسمت ۳۶ |
-۴۱- ارزیابی مدل پیشنهادی
ما نیز همانند سایر روشهای اولویت بندی برای ارزیابی روش خود از متریک APFD [۱۸] [۲۴] استفاده کردیم تا با این کار کارآمدی رویکرد پیشنهادی را به وضوح بتوانیم نمایش دهیم. برای نشان دادن اثر بخش بودن اولویت بندی موارد تست با روش پیشنهادی خودمان در مقابل دیگر روشهای اولویت بندی موارد تست ما از رابطه (۴-۱) استفاده کردهایم. در ادامه نتایج را به شکل نمودار نمایش میدهیم. جدول (۴-۱) تعداد خطاهای شناسایی شده توسط هر یک از موارد تست در مجموعه تست و کل زمانی که هریک ازموارد تست طول میکشند را نشان میدهد. این جدول نشان دهنده نتایج حاصل از اجرای موارد تست بر روی نرم افزار سیستم مدیریت پرونده های قضایی می باشد. نتایجی از قبیل تعداد خطاهای شناسایی شده توسط هرکدام از موارد تست و زمان لازم که طول می کشد تا موارد تست بتوانند این خطاهای موجود را شناسایی کنند.
برای دانلود متن کامل این فایل به سایت torsa.ir مراجعه نمایید. |
۲-۴ – متریک (APFD) Average Percentage of Faults Detected
برای تعیین کمیت هدف که در اولویت بندی موارد تست، افزایش نرخ تشخیص خطامجموعهی تست می باشد ما نیز از این متریک استفاده می کنیم.این متریک توسط Elbaum و همکارانش توسعه یافته است [۲۵]این متریک متوسط نرخ شناسایی خطا را به ازاء درصد اجرای موارد تست موجود در مجموعه تست اندازه گیری میکند.بر اساس کارهای اولیه پیشنهاد شده، ممکن است اجرای موارد مدت زمان زیادی طول بکشد (ماه یا سال) بسته به طول اندازه مجموعه تست و یا اینکه هر یک از موارد تست درچه مقدار زمانی اجرا می شوند. به هر حال با استفاده از یک تکنیک اولویت بندی موثر و مرتب کردن موارد تست می توان نرخ خطای تشخیصی توسط همان موارد تست را افزایش داد. توجه داشته باشید که، رابطه نشان داده شده برای محاسبه متریک APFD تنها زمانی قابل استفاده است که دانش قبلی از خطاهای فعال یا در دسترس موجود باشد.
این نیاز در رویکردهایی که برای تست رگرسیون استفاده می شوند قابل حل است زیرا در تست رگرسیون یک مجموعه تست اولیه در دست می باشد و با اطلاعاتی که از اجراهای قبلی موارد تست در دست است می توان این موضوع را فهمید. اما در تست توسعه نرم افزار که دیگر مجموعه تست با تعدادی موارد تست اولیه در دست نیست بایستی این مشکل را با تعدادی خطای دستی برطرف نمائیم. به گونه ای که تعدادی خطا را به صورت دستی به نرم افزار تزریق نموده و با اجرای موارد تست به کشف و شناسایی آنها بپردازیم.
جدول شماره ۱-۴: تعداد خطای شناسایی شده توسط موارد تست با توجه به زمان کل برای هر مورد تست
[جمعه 1399-09-21] [ 11:30:00 ق.ظ ]
|