منابع مقالات علمی : بررسی تاثیر ظرفیت داخلی لجستیک شرکت و برون سپاری لجستیک بر عملکرد … |
- مزایای کسب شده از برون سپاری تاثیر مثبتی بر نگرش مدیران نسبت به برون سپاری دارد.
- مزایای هزینه ای مورد انتظار از طریق برون سپاری تاثیر مثبتی بر کل مزایا درک شده مدیران از برون سپاری دارد.
- امکان ارتقا و بالابردن توجه بر هسته رقابتی از طریق برون سپاری تاثیر مثبتی بر کل مزایا درک شده مدیران از برون سپاری دارد.
- دسترسی به منابع خاص از طریق برون سپاری تاثیر مثبتی بر بر کل مزایا درک شده مدیران از برون سپاری دارد.
- درک بهبود کیفیت از طریق برون سپاری تاثیر مثبتی بر کل مزایا درک شده مدیران از برون سپاری دارد.
گل رشید[۱۶۳](۲۰۱۲) با مقاله ای تحت عنوان برون سپاری فرامرزی خدمات فناوری اطلاعات به عنوان توسعه خدمات جدید هدف دنبال کردن تغییر و مدیریت آن در برون سپاری خدمات فناوری اطلاعات را داشت. او دریافت که تغییر مدیریت آن یک عامل مهم در فرآیند برون سپاری خدمات فناوری اطلاعات است و بررسی این عامل با توجه به توسعه خدمات جدید تصویر کاملی از موارد مربوطه را نشان می دهد. که نمای تصویری این فرآیند در این تحقیق ارائه شده است.
روحانیتا و همکاران[۱۶۴](۲۰۱۰) در کشور مالزی حسابداری با عنوان پس روی برون سپاری رامورد بررسی قرار دادند. هدف آنها از این مقاله این بود که درکی ازفرایند برون سپاری پس روی از دیدگاه مشتری ارائه دهند. در این مطالعه آنها شواهد تجربی از حسابداری پس روی برون سپاری را ارائه دادند. برخی از مسائل ارائه شده توسط مشتریان عبارتند از: عدم پشتیبانی مدیریت، منابع مالی و انسانی محدود، و عدم همکاری فروشندگان(روحانیتا و همکاران ،۲۰۱۰، ۲۴۵-۲۲۵).
لی و همکاران[۱۶۵](۲۰۱۱) مقاله ای تحت عنوان یک چارچوب یکپارچه برای مدیریت ریسک برون سپاری ارائه داده اند و هدف کلی آنها از ارائه این مقاله فراهم کردن چارچوبی کلی برای ارزیابی و شبیه سازی ریسک های برون سپاری در زنجیره تامین است. آنها مفاهیم اساسی آماری، متغیرهای کلیدی عملکرد و خطر ابتلا به برون سپاری را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. و دریافتند که که ترتیب برون سپاری تحویلی تازه اجرا شده طور متوسط زمان انجام کار و هزینه کل را کاهش می دهد. با این حال، حد معینی از ریسک یا عدم قطعیت هنوز هم می تواند با توجه به وجود تغییر و گوناگونی تشخیص داده شود.
اهداف جزئی تراین تحقیق عبارت بود:
(۱) بررسی ریسک ایجاد شده و در حال ظهوردر زنجیره تامین
(۲) پیشنهاد یک روش تجزیه و تحلیل ریسک و مدیریت آن
(۳) طراحی یک مدل ریاضی برای تجزیه و تحلیل ریسک فعالیت های برون سپاری در شبکه های زنجیره تامین
(۴) ارزیابی ریسک برون سپاری از یک تابع خاص در یک شبکه زنجیره تامین با استفاده از روش های کمی و کیفی
زوتشی و همکاران[۱۶۶] (۲۰۱۲) مقاله ای با عنوان بررسی خود گذشتگی و اعتماد به نفس در تصمیم گیری به برون سپاری اراده دادند که هدف آنها از ارائه این مقاله بحث در مورد نیاز به حفظ تعادل در خود گذشتگی و منافع خود در تصمیم گیری برون سپاری است. این بحث به موقع با توجه به تنش هایی که در حال حاضر بین کسانی که می خواهند برون سپاری فرامرزی کنند به عنوان وسیله ای برای افزایش تجارت بین المللی وجود دارد و کسانی که فقط می خواهند برای انجام کسب و کار در داخل برون سپاری کنند.
یافته های مقاله آنها به این صورت است که توجه به خود گذشتگی و اعتماد به نفس در تصمیم گیری برای برون سپاری تعبیه شده است. آنها توصیه کرده اند که تعادلی بین سودآوری و انجام مسئولیت های اجتماعی مورد نیازبطور ایده آل در هر مرحله ای از تصمیم گیری بکار رود. از این رو، مدیران باید در مورد دلایل تصمیم گیری برون سپاری خارجی و روند رسیدن به این تصمیم گیری و تاثیر این تصمیمات بر ذینفعان تفکر انتقادی داشته باشند.
گاندی و همکاران[۱۶۷]در سال ۲۰۱۲ تحقیقی تحت عنوان اولویت بندی خطرات برون سپاری از دیدگاه سیستمیک انجام داده اند که هدف آنها از انجام این تحقیق این است که مدیران پروژه می تواند یک رویکرد سیستمیک به اولویت دادن به خطرات ناشی از برون سپاری از جمله درک درستی از عوامل خارجی داشته باشند . آنها با ارائه فرضیه های زیر:
اولویت بندی ریسک های برون سپاری با توجه به بازار هدف متفاوت است.
اولویت بندی ریسک های برون سپاری با توجه به نوع تکنولوژی متفاوت است.
اولویت بندی ریسک های برون سپاری با توجه به سابقه و تجربه مدیران صنعتی متفاوت است.
اولویت بندی ریسک های برون سپاری با توجه به اینکه آیا برون سپاری داخلی است یا بین المللی متفاوت است.
[جمعه 1399-09-21] [ 11:25:00 ق.ظ ]
|