Reliability
 
 
ضریب آلفای کرونباخ متغیر تعّهد بانک برابر ۹۷۸/۰ است.

 

 

جدول ۳-۴:ضریب آلفای کرونباخ متغیرتعهّد

 

 

Reliability
 
 
ضریب آلفای کرونباخ متغیر کیفیت ارتباطات برابر ۸۱۵/۰ است.

 

 

جدول ۳-۵:ضریب آلفای کرونباخ متغیرکیفیت ارتباطات

 

 

Reliability
 
 
ضریب آلفای کرونباخ متغیر توانایی بانک در مدیریت تعارض برابر ۷۸۳/۰ است.
جدول ۳-۶:ضریب آلفای کرونباخ متغیرمدیریت تعارض
Reliability
 
 
ضریب آلفای کرونباخ متغیر افزایش وفاداری مشتری برابر ۸۳/۰ است.

 

 

جدول ۳-۷:ضریب آلفای کرونباخ متغیرافزایش وفاداری

 

 

Reliability
 
 

 

 

۳-۹ معرفی تکنیک های آماری جهت تجزیه و تحلیل داده ها

 

 

در این تحقیق از تکنیک های موجود در آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. در مرحله اول تجزیه و تحلیل داده ها، با استفاده از روش های آمار توصیفی به بیان خواص نمونه مورد مطالعه پرداخته می شود، یعنی از مفاهیم و روش های آماری جهت سازمان دهی، خلاصه سازی، تهیه جدول، رسم نمودار و توصیف داده های جمع آوری شده استفاده می شود.
گام بعدی جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده از تکنیک های آمار استنباطی می باشد. جهت آزمون فرضیات تحقیق از روش تحلیل رگرسیون استفاده شده است. تحلیل رگرسیون روش آماری است که طی آن از طریق متغیر وابسته متغیر یا متغیرهای مستقل تبیین و پیش بینی می شود. (ساعی ۱۳۸۱،صص۱۵۴-۱۵۱)

 

 

فصل چهارم

 

 

تجزیه و تحلیل داده های تحقیق

 

 

۴-۱ مقدمه

 

 

برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات ، مطابق اهداف ارائه شده ، ابتدا میزان و یا مقدار هر متغیر بر اساس داده ها و امتیازات حاصل از پرسشنامه مشخص شد . سپس توصیف اطلاعات حاصل شده در قالب جداول و نمودارهای آمار توصیفی ، دیدگاهی کلی از چگونگی توزیع آنها ایجاد نموده که می تواند در چگونگی استفاده از الگوهای آماری گوناگون کمک نماید . با تعیین الگوها ، آزمون فرضیه های تحقیق از طریق تحلیل ضریب همبستگی و آزمون رگرسیون انجام شده و در نهایت به جمع بندی و تجزیه و تحلیل داده ها دست یافته می شود . تمام این تجزیه و تحلیل ها بوسیله نرم افزارSPSS انجام شده است.

 

برای دانلود متن کامل این فایل به سایت torsa.ir مراجعه نمایید.

 

۴ ـ ۲ توصیف متغیّرهای جمعیت شناختی تحقیق

 

 

ابتدا باید تمام متغّیر های تحقیق اعم از جمعیت شناختی و اصلی توصیف شوند . در این راستا گزارشی توصیفی از متغیر های تحقیق در قالب جداولی ارائه می شود.

 

 

۴-۲-۱ متغیر جنسیت

 

 

مطابق جدول زیر مجموع مشتریان مورد مطالعه در این پژوهش ۳۸۵ نفر بودند . از بین پاسخ گویان ۷۳٫۵ درصد ( ۲۸۳نفر) را مردان و ۲۶٫۵ درصد ( ۱۰۲نفر) را زنان تشکیل میدهند.

 

 

جدول۴-۱:توصیف متغیر جنسیت.

 

 

 

 
 
 

>
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت